Innováció

S zámunkra itt a L’Erbolario-nál a termékek innovációja kulcskérdés. Ezt mutatja az a tény, hogy minden évben 40 új kozmetikumot állítunk elő, a 16 kutató (biológusi, gyógyszerészeti, kémiai és gyógyszerészti technológiai, kémiai és toxikológiai végzettséggel) elkötelezettségének és professzionalizmusának köszönhetően, akik váltják egymást a Kutatási és Fejlesztési Osztályon. Ezek a termékek nem csupán az illatanyagok és a csomagolás területén innovatívak, hanem valamennyi rendelkezik egy magas szintű kreatív frissességgel, melyet a mindig új és egyre eredményesebb alapanyagok használata jelez, illetve az egyre fejlettebb biztonsági, hatékonysági és anti-allergén tesztek elvégzése.

A L’Erbolario büszkesége az újonnan létrehozott Esszencia Kutatási Laboratórium, melyben két párhuzamos kutatási tevékenység folyik: egy phytokémiai természetű, illetve egy szigorúan kémiai-analitikai természetű. A phytokémiai tevékenység növényi esszenciák termelési módszereinek kialakításából áll, valamennyit magánfogyasztásra szánva. A hagyományos technikákon kívül, melyek még ma is alkalmazhatók, jelen van a laboratóriumi kísérletek szűrése, a legújabb lepárlási technikák, valamint a lepárlási folyamatok optimalizálása a növényi alapanyagok természetéből (levelek, virágok, gyökerek, stb.), illetve a növény jellemző kémiai sajátságaiból kiindulva.

A kémiai-analitikus alkalmazás során célunk olyan vizsgálati módszerek kidolgozása, melyekkel megállapítható a különös fontossággal bíró összetevők mennyisége a kész termékekben, mint például a szolárszűrők illetve a természetes organikus anyagok mennyisége (krémekben, fürdőkben, parfümökben, stb.).

L’Erbolario

Viale Milano, 74 - 26900 Lodi - ITALY
Phone +39 0371.4911 - Fax +39 0371.491411
VAT N. 07580080153 - export@erbolario.com
Powered by Blulab