Történetünk

A L’Erbolario elnevezés az „erborare” évszázados kifejezést juttatja eszünkbe, melynek jelentése „gyógynövényeket gyűjteni a mezőkön, hogy kedvező tulajdonságaikat tanulmányozhassuk”. Éppen ez az, amit a L’Erbolario alapítói, Franco Bergamaschi és családja tett feleségével együtt, a biológus és kozmetológus Daniela Villaval. Tevékenységük családi receptekkel indult, melyeket kísérletek, tudományos kutatások és lepárlás segítségével teszteltek és fejlesztettek tovább. Ez vezetett a La Premiata Erboristeria Artigiana L’Erbolario 1978-as megnyitásához, melynek célkitűzése bizonyítottan hatékony természetes, növényi alapú kozmetikumok készítése volt. Az évek során a tudományos kutatás egyre részletesebbé, átfogóbbá és pontosabbá vált, felhasználva az olasz phyto-kozmetika alapító atyáinak felbecsülhetetlen hozzájárulását, közöttük professzor Gianni Proserpio-ét. A L’Erbolario filozófiájának mindig is szerves része volt a múlt értékes tudásának és a jövő tagadhatatlan vívmányainak elengedhetetlen szövetsége, azaz a hagyományos phyto-terápia és a modern kozmetológia ötvözése.

Sikerről sikerre
1984 és 1994 között

1984-ben a L’Erbolario egy hatalmas lépést tett előre, mikor is termelési tevékenységét egy méretek és felépítés szempontjából sokkal alkalmasabb helyszínre helyezte át. A vezető hatóanyagok, melyet a fejlett technológia segítségével nyernek ki a növényekből, még gazdagabbá és hatványozottabb teljesítményűvé tették a L’Erbolariot, miközben a mikrobiológiai és kémiai-fizikai ellenőrzések egyre szigorúbbá váltak. A L’Erbolario készítményeinek hatékonyságát évről évre népesebb vásárlók tábora fedezi fel, ismeri el és ünnepli.

Az új termelési üzem

Az új termelési üzem 1994-es felavatásával egy fontos célkitűzést sikerült elérni. Az építészeti stílus a Lodi térség hagyományos farmházaira emlékeztet, az épület pedig egy természetes kert közepén áll, mely egy 200.000 m2-t felölelő területen nyúlik el a Parco Adda Sud-ban. Egy tökéletes hely, ahol élni lehet, és egy környezet, amelyet védeni kell: a L’Erbolario mindig is kiállt azon elkötelezettsége mellett, hogy megtalálja és kiválassza a legmegfelelőbb technológiai megoldásokat a káros környezeti hatások visszaszorítására.

L’Erbolario

Viale Milano, 74 - 26900 Lodi - ITALY
Phone +39 0371.4911 - Fax +39 0371.491411
VAT N. 07580080153 - export@erbolario.com
Powered by Blulab