L'Erbolario napjaink

30 év természetesen velünk

E lső 30 évünk, egy évforduló, melyet leghűségesebb vásárlóinkkal ünneplünk … ez a L’Erbolario ma. Egy siker, melyet szenvedéllyel értünk el: saját és vásárlóink sikere, akik a L’Erbolario termékeinek minőségét megismerték és minket választottak oly sok éven keresztül. Történetünket újítások hatalmas sora jellemzi: mára majdnem 500 különlegességgel szolgálhatunk, melyeket az arc, a test és a haj gondozására, a napsugárzás elleni védekezésre, gyermekek bőrére, az otthoni levegő és környezet számára fejlesztettünk ki, és melyek elegánsan örömteli és értékes ajándékokká is csomagolhatók, ha az igény úgy kívánja. Ez számunkra leírhatatlan megelégedettséget jelent, hiszen mindig is élvezet kielégíteni az Önök mindennapi vágyait.

Hivatás: L’Erbolario

A hatalmas L’Erbolario termelési üzemet egy épület szegélyezi, mely otthont biztosít az adminisztrációs és értékesítési irodáknak, melyekben buzgó csapatmunka folyik napról napra. Harminc éves tevékenysége során a L'erbolario új szakemberekkel bovítette csapatát, akik jelentosen hozzájárulnak a cég sikereihez: gyógynövénytermesztők, biológusok, gyógyszerészek, kozmetológusok, orvosok és kémiai mérnökök csapata dolgozik egymással egyetértésben.

A cégen belül döntő szerepet játszik a Kutatási és Fejlesztési Laboratórium, ahol a nyersanyagokon és innovatív kozmetikumokon végzett kutatás lehetővé teszi új fitokozmetikumok kifejlesztését, melyek használata még biztonságosabb, magasabb minőségű és kellemesebb. A termékek kidolgozásának minden szakasza abszolút nélkülözhetetlen. Újításainkat tudományos szigorral fejlesztjük és látjuk el fokozatokkal, majd elegáns csomagolásban kínáljuk. Nemes és harmonikus megjelenésük illusztrátorok és művészek népes csapatának kezében nyugszik, melynek élén vezető grafikusművészünk áll.

L’Erbolario

Viale Milano, 74 - 26900 Lodi - ITALY
Phone +39 0371.4911 - Fax +39 0371.491411
VAT N. 07580080153 - export@erbolario.com
Powered by Blulab